Airosonic International

Opmerkelijke oplossingen voor verwarming, koeling, ventilatie, geluidsbeheersing en brandbeveiliging.

Over ons

Overal waar gewerkt wordt, bestaat de permanente behoefte aan continue verse lucht. Airosonic luchtroosters zijn ontworpen en geconstrueerd voor het bereiken van de ideale luchtverdeling bij een maximum aan comfort.

Behalve aan de technische kwaliteiten, die door onderzoeken en testen voortdurend worden verbeterd, besteedt Airosonic ook nauwkeurige aandacht aan de esthetische waarde.

Qua kleur, vorm en materiaal bieden Airosonic luchtroosters verantwoorde inbouwmogelijkheden, die niet alleen de adviseur c.q. architect, maar ook de opdrachtgever bijzonder aan zullen spreken.

Ook met de dosering van de aparte elementen kunnen zowel in de lengte als in de breedte creatief-functionele resultaten worden bereikt.

Onze partners

Logo Wildeboer
Integros logo

Actief met adviezen

Puur producten leveren voor verwarming, koeling, ventilatie, geluidsbeheersing en brandbeveiliging is niet de kracht van Airosonic. Want we kunnen aanmerkelijk méér. Dus treden we al decennialang actief op de voorgrond met alerte adviezen. Onze kundige adviseurs starten met luisteren. Op grond daarvan passen wij onze geadviseerde oplossing aan uw budget, eisen en planning aan. Uiteraard adviseren wij u ook bij de feitelijke installatie, inregeling én service van onze oplossingen.

Overtuigend met overzicht

Vraagt u Airosonic om een specifiek advies? Bijvoorbeeld alleen voor verwarming, koeling, ventilatie, geluidsbeheersing of brandbeveiliging? Dan zijn wij zo vrij om ook uw totale project te aanschouwen. Immers, vaak zien wij combinaties van oplossingen waarmee u een synergetisch resultaat bereikt. Bijvoorbeeld tussen verwarming en koeling, of in andere innovatieve combinaties. Onze adviezen hierover zijn altijd vrijblijvend en kosteloos.

Meesterlijk met maatwerk

Het product assortiment van Airosonic is breed, diep en vooral ook: stabiel. Bewezen oplossingen maken een vast onderdeel uit van onze range producten voor verwarming, koeling, ventilatie, geluidsbeheersing en brandbeveiliging. Echter, op basis hiervan bieden onze engineers altijd een luisterend oor voor alle modificaties die in úw specifieke opdracht en project gewenst zijn. Kortom, we geven graag heel veel aandacht aan maatwerk en de door u gewenste modificaties van onze bewezen producten.

Diversiteit aan doelgroepen

Vooral bedrijven uit de installatietechniek weten Airosonic sinds jaar en dag te vinden als het gaat om hoogwaardige en direct toepasbare oplossingen op het terrein van verwarming, koeling, ventilatie, geluidsbeheersing en brandbeveiliging. Maar met evenveel aandacht en expertise is Airosonic een toegewijde en hoogwaardige gesprekspartner voor bouwkundige adviesbureaus en architecten. Door met kennis van zaken met al deze geledingen in de bouwkolom te overleggen, bereiken we samen met u het hoogst haalbare rendement op onze geadviseerde oplossingen.

Concurrerend met complexiteit

Naast de levering van standaard oplossingen in elke denkbare hoeveelheid, excelleert Airosonic ook als het aankomt op complexe opdrachten. Aansprekende voorbeelden? Voor operatiekamers in ziekenhuizen leveren wij hi-tech luchttoevoer. Hygiëne en risicobeperking spelen hier een cruciale rol. Of wat dacht u, om maar een voorbeeld te noemen, van de mondiale toepassing van onze ventilatieroosters op meerdere cruiseschepen die de wereldzeeën bevaren? De expliciete boodschap hiervan? Legt u onze engineers gerust uw probleem voor, wij ervaren dat als een uitdaging.

Oplossingen voor elke order

Airosonic is niet geïnteresseerd in de grootte van uw order. Elke opdracht zien wij als de ultieme uitdaging om daar voor u het allerhoogste rendement uit te halen. Met evenveel inzet en expertise storten wij ons op kleine als grote opdrachten. Uiteenlopend van grote aantallen, standaard leveringen tot en met de levering van slechts enkele zeer hoogwaardige producten. Kortom, wij bieden u een uitkomst voor elke uitdaging.

Doordacht met distributie

De oplossingen die Airosonic u levert zijn slim, solide, secuur en superieur. Daarbij beseffen wij dat de feitelijke logistieke levering ervan afbreuk kan doen aan alle aandacht en toewijding in het proces vóór levering. Dus gaan we zeer doordacht om met de distributie en levering van uw order. Het logistieke traject van onze locatie tot uw bouw of opslag monitoren wij zeer nauwgezet en gedetailleerd. Dit garandeert dat wij u onze oplossingen daadwerkelijk leveren zoals deze onze fabriek verlaten. Onze planners leveren uw order just in time af op uw bouw. Uiteraard stemmen wij onze levering exact af op úw planning. Een aanpak die de kans op beschadiging en diefstal op uw bouw minimaliseert.

Alert met after sales

Airosonic denkt niet in producten, orders en leveringen maar in relaties. Dus investeren wij belangeloos in de meest intensieve vorm van after sales. Na de feitelijke levering houden wij met u de vinger aan de pols. Is de levering zoals die was afgesproken? Op tijd, op de juiste locatie en schadevrij? Werkt alles naar behoren of zijn er vragen over de feitelijke installatie?

Bij problemen schakelen we snel en brengen wij uw tevredenheid alsnog naar het beloofde niveau: 100%. Onze alertheid met after sales borgt uw tevredenheid, nu, morgen en in de toekomst. Alle vereiste technische documentatie rondom onze oplossingen is altijd voor u voorhanden, ook voor een praktische toepassing in uw bestek.

Goed over de grenzen

De oplossingen van Airosonic vinden vooral hun weg naar hoogontwikkelde landen als Nederland, Duitsland, België en Denemarken. En via derden bereiken onze producten op het terrein van verwarming, koeling, ventilatie, geluidsbeheersing en brandbeveiliging ook grote projecten elders in de wereld. Airosonic lift steeds vaker mee op het mondiale succes van deze partijen.

Maatgerichte oplossingen

Plafondrooster
Luchtverdeling

Wij hebben een uitgebreid assortiment in producten voor luchtverdeling. Klik hier voor een overzicht.

Brandklep
Brandbeheersing

Wij hebben een uitgebreid assortiment in producten voor brandbeheersing. Klik hier voor een overzicht.

luchtregeling, kleppenregisters
Luchtregeling

Wij hebben een uitgebreid assortiment in producten voor luchtregeling. Klik hier voor een overzicht.

Geluidsbeheersing
Geluidbeheersing

Wij hebben een uitgebreid assortiment in producten voor geluidbeheersing. Klik hier voor een overzicht.

Heeft u een vraag?