Dakkappen

Een dakkap helpt bij het verzorgen van een comfortabele leef- en werkomgeving. De dakkappen van Airosonic zijn speciaal ontworpen voor het toevoeren of afvoeren van lucht via het dak. De dakkappen zorgen voor het aanzuigen van buitenlucht en het afblazen van afvoerlucht en dragen bij aan een juiste ventilatie van uw gebouw. Aan de binnenkant van de kap wordt altijd kunststof- of roestvrij staal gaas geplaatst wat verontreiniging en ongedierte buiten houdt. De kappen kunnen bij gebruik van verschillende typen dakopstanden op ieder soort dak met daarbij de behorende dakbedekking toegepast worden.

Dakkappen op maat

Airosonic maakt de dakkappen graag voor u op maat, zodat deze optimaal hun werk kunnen doen. Naast maatwerk leveren wij ook kappen met standaard afmetingen, zodat u altijd gebruik kunt maken van het rooster wat het beste bij uw wensen aansluit.

Welke dakkap past bij mij?

Lucht toevoeren en/of afvoeren via een dakkap biedt vele mogelijkheden. Het juist aanzuigen van buitenlucht zorgt voor een regeninslagvrije oplossing, maar hoe maakt u de juiste keuze? Voor u weet welke kap u nodig heeft, is het verstandig om de volgende punten te kunnen beantwoorden:

  • Wilt u een combinatie-oplossing?
  • Moet de dakkap “onzichtbaar” zijn?
  • Moet de dakkap een druppelvanger hebben?
  • Heeft de sparing in mijn dak de juiste afmeting?
  • Mag de dakkap voor de ventilatielucht naast een rookgasafvoer?
  • Wilt u een rechthoekige-, vierkante-, of misschien wel een pyramidevormige dakkap?
  • Kan de dakkap worden uitgevoerd inclusief een rookgasafvoer?

Als u niet alle punten kunt beantwoorden is dit uiteraard geen probleem. Airosonic helpt u graag met het selecteren van een geschikte dakkap. U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.

Zijn dakkappen niet wat u zocht? Bekijk dan onze overige oplossingen voor de luchtverdeling.

Heeft u een vraag?