Buitenmuurroosters

Een buitenmuurrooster, ook wel een gevelrooster genoemd, helpt bij het verzorgen van een comfortabele leef- en werkomgeving. De buitenmuurroosters van Airosonic verzorgen de juiste luchttoevoer en luchtafvoer. Airosonic plaatst aan de achterzijde van het rooster altijd vogelgaas, waardoor verontreinigingen en ongedierte buiten worden gehouden. Daarnaast biedt de vorm van de roosters een goede bescherming tegen regeninslag. Het rooster kan in zowel buitenwanden als gevels worden ingebouwd.

Buiten het geanodiseerd aluminium- of Sendzimir verzinkte rooster, kunnen wij deze roosters ook afwerken in een bepaalde kleur. Hierdoor ontstaat een rustig- of juist contrasterend beeld met bijvoorbeeld de gevel of het dak.

Vul onze rekentool in en ontvang welk buitenmuurrooster het meest geschikt is voor uw situatie.

 Waar moet ik op letten?

Lucht toevoeren en/of afvoeren via een gevelrooster biedt vele mogelijkheden. Het juist aanzuigen van buitenlucht zorgt voor een regeninslagvrije oplossing, maar hoe maakt u de juiste keuze? Voor u weet welk buitenmuurrooster u nodig heeft, is het verstandig om de volgende punten te kunnen beantwoorden:

  • Wat is de muurdikte?
  • Moet het rooster een bevestigingsflens hebben?
  • Moet het rooster vandaalbestendig zijn?
  • Wilt u een gecombineerd aanzuig-/afvoerrooster?
  • Moet het rooster brandwerend worden uitgevoerd?

Buitenmuurrooster op maat

Airosonic maakt de buitenmuurroosters graag voor u op maat, zodat deze optimaal hun werk kunnen doen. Naast maatwerk leveren wij ook roosters met standaard afmetingen, zodat u altijd gebruik kunt maken van het rooster wat het beste bij uw wensen aansluit.

Is een buitenmuurrooster niet wat u zocht? Bekijk dan onze overige oplossingen voor de luchtverdeling.

Heeft u een vraag?